Päivän kuvasatoa

Eihän tässä millään meinaa ehtiä blogin ääreen. Touhupäivä, ja iltakin, ja sitten vielä yhtäkkiä puhelimessa revontuli-appsi ilmoittaa, että tänään voisi olla vihreää kuvattavaa. Ja siinä samassa kotipihalle! Varttitunnin oli kauniita kaaria joka puolella, ja samaan aikaan kuu nousemassa idän taivaalta. Onneksi en lähtenyt ajelemaan mihinkään Nallikariin tms., sillä valoshow oli pian ohi.

Sitä paitsi Nalskussa kävin jo auringonlaskun aikaan tullessani asioilta; mm. kaikkea mukavaa tilpehööriä löysin Bauhausista. Poistolevyjä kuvausalustoiksi, kukkia, joulupalloja ja yhden pienen valonkin). Ja sitten kävin eka kertaa ikinä panttilainakonttorissa: joku kerta näin ohimennessäni sen ikkunassa chippendali-salaattiottimet, sellaiset aika pienet, mikä oli nimenomaan hyvä asia (tulette varmaan näkemään kuvissa), ja niiden hinta oli vain 39 euroa. No kun tänään olin sillä suunnalla muutenkin, niin päätinpäs käydä ostamassa ne. Hyvät olivat ja hinta vallan edullinen. Mutta siellä oli monta ihmistä töissä ja pari asiakastakin lisäkseni, ja minulle tuli sellainen kummallinen 60-luku tai ”yleisliittolainen” tunnelma mieleen. Merkillinen paikka, mikä ei estä, ettenkö voisi käydä toistekin tekemässä löytöjä.

Serkkuni kuvahaasteissa on tällä viikolla aiheena panoraama ja ”kuvapallo”. Ensin 12 kuvan panoraama kauniista, aurinkoisesta, aika lämpimästäkin marraskuun päivästä ja sitten vähän lisäsäätelyjä…

ja uimakopeista tuli linnunpönttöjä.

Mie niin kovasti näistä automaattimuokkauksista piittaa, mutta nyt on ajatusta joulukuvia varten, on ihan huippua kun on aikaa joulufiilistelyyn …

2 kommenttia artikkeliin ”Päivän kuvasatoa”

Jokainen kommentti on ilo!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.