Lopultakin ihanaa viikonloppua!

Pari muuttuvaa tekijää! Lentoliikenteen lisäksi muitakin muttia. Eikä ihan pieniäkään. Huolta ja huoltamista yhteen jos toiseen suuntaan, joten melkein hyväkin, että tyär + P. pääsivät tulemaan vasta myöhemmin, minäkin ehdin sitten ajallani saada ruoan valmiiksi. Ja laiteltua kukat maljakoihin, kevätkattauksen tehdä… Voi, miten minä olenkaan odottanut tätä päivää.

Lappi ja Italia vaihtoivat paikkaa, ja tänään siis Italia neljälle, huomenna Lappi seitsemälle.

La Festan Italia -menu

Antipasti
Mozzarellaterriini

Rucola-focaccia
Salaattia

Primo
Tatti-risotto

Secondo
Lammasfileet

Punaviinikastike
Karamellisoitu fenkoli

Dolci
Lemon posset
Baci bianco

Formaggi e fruta
Vuohenjuusto

Viinirypäleitä

Aika perinteisellä siis mennään, mutta tuo mozzarellaterriini (Sikke Sumarin resepti) on uutuus meidän pöydässä. Siitäpä voi tulla toistuvakin juttu, – kerron ja postaan reseptin jos maistui.

Tällaisenkin herkun päätin lampaan oheen avata. On kerran aiemminkin tuo Nectar Amarone (ei saatavana Alkosta) maistettu, ja hyvin mieluisat muistikuvat, makumuistot siitä on.

Ihanaa viikonloppua, hyvät ystävät ja kylänmiehet!

 

Jokainen kommentti on ilo!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.