Puolimatkan ”krouvissa”

Iissä-8

Koulumatka on sen verran pitkä, että tällä kertaa päätin yöpyä puolimatkan krouvissa.

No ei ihan niinkään, — viikonloppu on taas lähiopetusjaksoa, joten viikonlopuksi on matkattava Tornioon. Lähdin kuitenkin jo päivää ennen. Iihin iltapäivällä ajelin. On systerin kans opeteltu tekemään sushia (kesällä olimme paljon parempia, mutta hyvin saimme tänäänkin syödäksemme) ja Lightroomin käyttöä. Ja sitä ennen vierähti pitkä tovi höpötellessä.

Iissä-6

Niksi-Pirkka-asioita 🙂 ja julkaisujuttuja suunnittelimme. Emme tällaista, mutta tässä klipissa on monta sovellettavaa ideaa… Kliks

Tullessa pysähdyin lenkille, ulkoilemaan Iin Haminassa, jossa en ole aiemmin talvella käveleskellytkään. Torstai-iltapäivän idylliä lisäsivät paikalliset potkurilla kulkijat. Olisipa minullakin ollut. Näytti tavattoman mukavalle. Ja kehtasinko kuvata. No en. Voi minua, pitäisi jo kehdata.

Iijoen rannalla on levollista, maalla on mukavaa.

Iissä-10

Jokainen kommentti on ilo!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.