Kesän rengasmatka tehty

Rengasmatka, roadtrip, kotiseuturetki, maakuntamatka, kesäkuvakisan materiaalin hankintareissu on tehty. Olen juuri palannut : 500,7 km, 12,04 tuntia, 268 kuvaa, kuppi kahvia ja cupcake,  yksi pieni jätskipuikko, salaatti ja pizzapala, vähän jukurttikookoksia, kaksi pullollista vettä, yksi Pepsi-Max, yksin oloa ja välillä seurana vanhempaa miesseuraa (Willberg ja Cohen*).

Minun kesäretkeni, minun pieni retriittini.

maalla-2

Maalla ja kaupungeissa.
Valtatietä ja sorateitä.
Sadetta ja aurinkoa.
Kylmää, ja vielä kylmempää,
ja lämmintäkin (+11  – + 18 C).
Historiaa ja nykyaikaa.

Olipa mukava.

maalla

maalla-3

 

Kyllä lähimatkailu, kotimaanmatkailukin on mukavaa, avartavaa, opettavaista. Ainoa vaan, että olin ihan poikkeuksellisen huonosti valmistellut tämän reissun, ja se, että parissakin paikassa meni kauemmin kuin olin osannut odottaa, joten oli karsittava kohteita…

Mutta kyllä kuvia on  niin paljon on, että huomenna on aika julkaista Kesäkuvakisa 2014! Oletko valmis! 🙂

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Ystäviltä lahjaksi ja lainaksi saadut CD:t olivat mukana. Siinä missä Leonard Cohen vanhan miehen kuiskauksillaan vie mennessään, siinä Pepe Wilberg ja Saimaa-orkesteri (ja Espoon laulu -kuoro, Kaartin soittokunta ja Lumous-jouset) pauhaavat, nostavat korkeuksiin. Ihan huikea paluu Willbergiltä. Ehdottomasti eniten pidän laulusta ”Lyhyenä hetkenä”.

Elämän ihan lyhyenä hetkenä, vuosituhansien keskellä,
satamaan laivat jäävät, eikä ne lähdekään
Elämä, selittämättömän selässä,  – –

 

Jokainen kommentti on ilo!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.