Tilastokatsaus – ja ahkerimmat kommentoijat!

Vuoden vaihtuessa on tapana koota tilastoja, tehdä inventaario, summata tapahtumat, palkita edellisvuoden parhaat? 

Tällainen tapahan se täällä Tuulestatemmatussakin on ollut. Blogini kävijälaskuri ei toimi ihan alusta asti, mutta melkein. Luulen että jos laskuri olisi ollut vuoden 2008 alusta lähtien päällä, olisi kokonaiskäyntien lukumäärä jo lähellä puolta miljoonaa! (Eikä siinä luvussa ole mukana Keittiö-, matka– ja luentosivustoilla vierailut, vaan vain tämä blogi.) Juuri päättynyt joulukuu keräsi liki 13 000 blogipiipahdusta. 😀 Ei huono! 

Klikkaamalla saat tilaston isommaksi

Tilasto

tilasto 2

 

Kommenttien yhteismäärä lähentelee kahtatuhatta (1845, missä ovat mukana myös minun vastaukseni kommentteihin). Sen, miten kommentit jakautuvat vuosittain eri kommentoijien kesken, on WordPress (tämä blogipohjan tarjoaja) vuosittain ilmoittanut ”Annual Reportissaan”.

Vuonna 2012 TOP5 -kommentoijat olivat nämä

Kommentoijien top 5_2012

Toissa vuonna Katri vei selkeästi ykköstilan. Irma oli hyvänä kakkosena ja Koivulla oli selkeästi välivuosi 2012, vain 48 kommenttia. Tuolloinen ”plepola” on yhtä kuin Pasi, joka on menneenä vuonna kommentoinut ja antanut paljon rakentavaa, hyvää ja opettavaa palautetta valokuvauksestani.

Mutta mitenkäs viiden kärki viime vuonna on muotoutunut? Onko uusia nimiä, kuka on tipahtanut pois, onko Katri menettänyt ykkösasemansa? Onko aika usein kommenttilistassa näkynyt Satu, Raila tai Marja yltänyt pistesijoille? Aika tasaiseksi meni viime vuonna!! 🙂

Koko wordpressin raportti on täällä:

http://jetpack.me/annual-report/6451786/2013/

Menneenä vuonna artikkeleiden parhaimmisto (tai eniten hakuja saanut postaus) oli seuraava:

Suosituimmat artikkelit

Ruoka tuntuu keräävän eniten ”hakuammunnalla” tuloksia. Klikkaa isommaksi, näest postausten nimet. Kaiken kaikkiaan olen postannut 2292 artikkelia. Päätalo vapise, Iijokisarja jää kohta sivumäärässään pienemmäksi.

Olen luvannut palkita ahkerimman kommentoijan; kyllä se on tänäkin vuonna Katri, jolle palkinto lähtee! Onneksi olkoon ja kiitos, Katri!

Kommentoijien top 5_2013

Koivu jäi vain kahdella postauksella taakse, ja Pasi oli kirinyt kovasti. Vaikka Irman vierailut ja kommentoinnit ovat vuodessa vähentyneet, ei kukaan kuitenkaan päässyt viemään pistesijaa häneltä. Ja neljä ahkerinta siis edelleen entiset. 🙂

11 kommenttia artikkeliin ”Tilastokatsaus – ja ahkerimmat kommentoijat!”

 1. Jee! Mutta olipa tiukkaa 🙂 Koivun pitää olla tänä vuonna vain pikkuriikkisen ahkerampi 😉

  Vastaa
 2. Hurjia lukuja, onneksi olkoon! Minäkin olen noin monta kommenttia ehtinyt heittää, huh huh. Hienoa, jos niistä on ollut hyötyä. 🙂 Onnittelut Katrille voitosta. 🙂

  Vastaa
 3. Katri, sinun tasainen tahtisi näköjään johti parempaan tulokseen kuin Koivun ajoittaiset aktiivijaksot. 😀

  Vastaa
 4. Pasi, ehkä tuo sinun saldosi nousi – minustakin yllättävän – korkeaksi fotomaratonin tiimoilta käymiemme keskustelujen tuloksena? Toki kommenteista on ollut hyötyä ja inspiraatiota. Onnittelut pronssista! 😉

  Vastaa
 5. Voi Reija, Reija!

  Millaista tilastoinnin tulitusta ja säihkettä blogisi tänään sisältääkään! Olen sangen tyytyväinen sijoitukseeni, vaikka jäin podiumin korkeimmasta askelmasta vain vaivaiset kaksi kommenttia. Kuntoni taisi lopahtaa joulukuussa.

  Tiedän akilleenkantapääni: (1) gurmeen kommentointi, (2) taidevalokuvauksen tekniikka, (3) läppärini tukkoisuus (”Firefox ei vastaa”).

  Tunnukseni vuodelle 2014 olkoon: Excelsior!

  Vastaa
 6. Mahdottomia numeroita! Ei osaisi edes arvata, jos olisi pitänyt. Anteeksi, etten ole useammin kommentoinut, en ole halunnut olla ”aina äänessä” 😀 Excelsior= maukas etelä-Afrikkalainen punaviini 😉 Cheers! Onnittelut Katrille ja terveiset Koivulle!

  Vastaa
 7. Excelsior! Sinähän et suinkaan hävinnyt kultaa, vaan voitit hopeaa. Ja jokaisesta 81:stä kommentistasi olen ollut iloinen!

  Ja sinulle, samoin kuin Irmalle ja kaikille muillekin, totean, että eihän Tuulestatemmatussa viivähtäminen velvoita kommentointiin. Täällähän käy kymmeniä, satoja!, vakikävijöitä, jotka eivät koskaan kommentoi mitään, joista en tiedä mitään, en tiedä mitään muuta kuin numeron tilastossa.

  Tilannehan on toinen esimerkiksi Irman tai Pasin blogeissa, joissa on aina rutkasti kommentoijia ja keskustelijoita. Minun lukijakuntani on paljon pidättyvämpää, vaikka kuluneena vuonna moni ”tulikin ulos kaapista” tai siis innostui/rohkaistui kommentoimaan. Mikä tietysti ilahdutti minua vallan paljon.

  Mutta velvoitetta ei ole! Enhän minäkään juuri koskaan Pasin tai Irman tai kenenkään muun blogissa mitään kommentoi. 😉 Jos juttuni, suositukseni, kuvani, jokin blogissa saa aikaan kommentointitarvetta niin kommentoikaa, hyvät ihmiset! 🙂

  Kiitos kaikille neljälle yhdessä ja jokaiselle yhdenkään kommentin jättäneelle erikseen. Ja kuten sanottu olen iloinen jokaisesta piipahtajastakin! Palaajasta varsinkin.

  Voikaapa hyvin! Tuulestatemmattu lähtee nyt vihdoin töihin!

  Vastaa
 8. Niinhän se on, että kiva kun seurataan, kommentoimattakin. Luen tuulestatemmattua paremminkin viikoittain kuin päivittäin, Isännän työvuoroista johtuen, ja silloin jää kommentit vain pariin postaukseen. Kaikista aiheista olen pitänyt!

  Vastaa
 9. Kävin katsomassa sinun blogisi tilastot. Ovathan ne kovin erilaiset kuin minulla: kävijöitä ei niin paljon, mutta kovin ahkeria kommentoijia.

  Piipahtele kun ehdit. 🙂

  Vastaa
 10. Joko sait oman tämän vuoden palkintosi minulta? Muuten, yksi syy, miksi harvemmin ehdin mukaan on facebook. Aivan, se paheksittu seuraneiti. Vedän yhtä, melkein tuhannen jäsenen ryhmää kahden muun naisen kanssa. Ja Isännällä on nykyisin ainoastaan iltapäivävuoroja, arvaat kai, että oma aika jää vähiin. Anyways, hyvää uutta vuotta ja halit meiltäpäin!

  Vastaa
 11. Kiitos, Irma. Tuli korttipaketti eilen! Ja käyttöön heti.

  Sinä se jaksat… eikös B:n pitänyt jäädä pois duunista?

  Anyways, täältäkin halit ja erinomaista tätä vuotta. Piipahtelehan Temmatussa kun ehdit.

  Vastaa

Jokainen kommentti on ilo!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.