Kalentereita ja päiviä

Kun tämä hammastahnatuubi on loppu, on jo varmasti marraskuu. Kahden viikon päästä kandiseminaarissa on enää kahdeksan työtä käsiteltävänä. Kun kaikki nämä hiukseni on sentti, pari kerrallaan jo leikattu pois, on vuosi jo kulunut, … Ennen reissua ehdin käydä vielä neljästi lenkillä. Siitä on melkein päivälleen 37 vuotta, kun olimme ensimmäisillä treffeillä. Kuusi allergiatablettia riittää vain viikonloppuun ja on tasan viikko siitä kun kävin ihotautilääkärillä.

kalenterit

kalenterit-2

Lasken aina kuukausia ja asioita eteenpäin. Viikkoja ja tapahtumia taaksepäin. Ajattelen, että niin ja niin monta päivää siihen ja tähän. On jo kulunut niin tai näin kauan tuosta ja tästä.  Kalenterissa en ole koskaan oikeassa päivässä: aina eteen- tai taaksepäin laskemassa.

kalenterit-3

Onhan tästä ollut puhetta ennenkin…

Hyvä on.
Mutta en minä menneisyydessä elä,
vaan unelmat edeltä käsin.
On minussa se vika.

(Juice Leskinen)

Jokainen kommentti on ilo!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.