Tamperrada

Täällä ollaan, Keskellä Tamperetta. Ilveksen 18. kerros ja kaikki hyvin.

Kolmelta juna oli perillä. Meitä oli 19 oululaista paistinkääntäjää aveceineen samassa vaunussa. Ja ruokajuhlaviikonloppu aloitetttiin junaeväillä: Huovisen rasvarieska ja Antellin pikkuleivokset siirsivät herkullisesti nälkää … Mukavia juttuja oli porukalla ja vähän ehdin käsikirjoituksia lueskellakin.

Majoituttuamme läksinmme kaupungille. Keittiöelämää-putiikissa oli tietysti käytävä. Balsamicoa ja lautasliinoja. Käveleskelyn ohessa kävimme parissa paikassa testaamassa Pintxoseja. Ne onbaskimaan tapaksia, pieniä alkupaloja, sormiruokaa.

Tamperrada 526 11 (Custom)

Tamperrada 51522 (Custom)

Kymmenen tamperelaista ravintolaa tarjoaa pintxoseja kahden euron hintaan.  http://www.tamperrada.fi/ 

Vinoteca Piemonte ja Huber  tarjosivat mukavia pikkuhyviä. Ja Huber kyllä vei meidän pisteet tässä paikallisten kisassa. Ankanmaksavaahto! Osaiskohan sitä tehdä itse. Pitänee harjoitella.

Iltapuoliseitsemältä oli ryhdyttävä pukemaan kokintakkia ylle ja lähdettävä Keskustorille. Oli Diner Amicalin aika.

http://www.rotisseurs.fi/kapitulit/tampereen-suurkapituli-2013/tamperrada-ohjelma/

Siitä kerron huomenna tai sunnuntaina.  Nyt nukkumaan. Huomenna paljon juhlaa jaksettavana. 😉

Tamperrada - Tampereen kapituli 2013-13-2

Koko Tamperrada-viikonlopun kertomus täällä KLIKS

 

Jokainen kommentti on ilo!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.