Loimu vastaaan Blossa ja muuta leppoisaa sunnuntaita

Olen nukkunut paremmin kuin aikoihin ja lenkkeillyt aamuvarhaisessa lumisateessa, olen melkein koko päivän tehnyt joululahjaa, ihan vain pienesti töitä siinä ohessa, olen soitellut eksnaapureille, kuunnellut hyvää musiikkia ja laittanut ruokaa. Siispä sunnuntaina paljon hyviä asioita.

Eilen lupailin tuloksia perinteisestä glögimaaottelusta: ruotsalainen Blossa vastaan savolainen Loimu. Perinteinen? No pari edellistä ”tulosjulkistusta” täällä 2008 ja täällä 2011.

Loimu on tänä vuonna punaisessa pullossa, mausteinaan ”vain” neilikka ja kaneli. Loimu on puolitoista euroa kalliimpi (14 €) kuin Blossa (12,50 €)

Blossa on valkoisessa pullossa, tuntematon Yuzu-hedelmä ja inkivääri ovat glögin makuaineet. Loimu on punaista ja Blossa valkoista glögiä.

Meidän äänet menivät (taas) 2 – 0 Loimulle. Blossa oli yhtä valjua kuin miltä näyttikin . . . Molemmissa se hyvä puoli, etteivät olleet liian makeita, eivät siirappisia. Loimu on melkein marjaisaa, olematta mehumaista.

 

Ja jos mietit, mitä tarjoaisit glögin kanssa, niin parin vuoden takaisella joulusivullani on variaatioita pipari-aurajuusto-herkusta: ja on siellä paljon muitakin jouluhyvien kuvia ja ohjeita. KLIKS 

Mietin vähän, että olisihan nuo glögikuvatkin voineet olla kalenterikuvia, mutta laitanpa kuitenkin mökin terassin lyhdystä kuvan. Näyttääpä nimittäin nyt aika varmalta, että päästään keskiviikkona lähtemään kohti Hangasojaa... 

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

JOULUKALENTERI n:o 2

2 kommenttia artikkeliin ”Loimu vastaaan Blossa ja muuta leppoisaa sunnuntaita”

  1. Pari tuttavaa on päätynyt samanlaiseen maistelutulokseen, eli Loimu on voittanut ylivoimaisesti. Blossa on ollut ilmeisesti oikein erityisen huono tänä vuonna. Itseltä on jäänyt sattuneesta syystä tänä syksynä vielä holilliset maistelematta. Jospa kuitenkin vaikka jouluaattona mukillisen maistelisi 🙂

    Vastaa

Jokainen kommentti on ilo!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.