Kapitulikiireessä

Täällä kapitulikirjeenvaihtajanne lounaan ja päivällisen välistä… lennosta ilmineerailen että Jyväskylässä on huikea kesäpäivä. Eilen illalla oli sellainen samettinen elokuun pimenevä ilta jota olemme jo kaipailleetkin. Tapasimme tuttuja kuten toivommekin. Ruoasta kerron ja laittelen kuvia huomenna, nyt ei ehdi ..

Yksi syy miksen ehdi enempää postailla on pääni. Hiukseni itseasiassa. Olin varannut – kerrankin hyvissä ajoin – kampaajan Jyväskylän keskustasta. Aamiaisen jälkeen lähdimme lenkille ja Jyväskylän rannoilla oli jopa hienompaa kuin eilen aamuvarhain Meri-Toppilassa. Kesäaamu kauneimmmillaan.

Suihkuttelin, meikkasin ja puoli yhdeksitoista kampaajalle. Esitin toiveena että jos toiselle puolelle laineita, runsautta, ja toinen puoli korvan taakse … vähän sellainen Gilda, 20-30-luvun ”vintage-kampaus”. Nuori kampaajatyttö katsoi minua hieman oudoksen ja sanoi että ”joo”. Noh, lounas oli Figarossa klo 12, joten jotensakin huomiota herättävän ja keskustelua aikaansaaneen kampaukseni kanssa oli syömään mentävä. Edelleen kerron ruoasta huomenna lisää…

Ei muuta kuin lounaalta äkkiä tänne hotellille. Pesin tukan ja laitoin. Nyt pukeudun silkkipukuuni ja lähden installointiin. Arvonylennykseni merkitsee toistamiseen ritariksi lyöntiä… Ja kuudelta kokkarit ja sitten syömään…

Huomenna klo 11 starttaa bussi kohti Oulua, minulla on koko matka aikaa postailla … arrivederci. Huomiseen.

Jokainen kommentti on ilo!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.