Taikatalvi

Melkoinen säikähdys aamulla, oli sattunut melkoinen moka.  Melkein kuin mörkö olisi pesästään herännyt…  Erinäisten soittelujen ja posteilujen jälkeen kriisi (oikeasti oli ainakin minulle kriisi!) laukesi, homma järjestyi. Että minä säikähdin! Jos siinä tarinassa, johon tämäkin episodi kuuluu, koittaa the happy end, minä kerron, mikä oli viedä minulta mielenrauhan ja omanarvontunnon ja siinä rytäkässä vähän muutakin.

Muumilaaksossa on taikatalvi, eikö?   Taikatalvessa tapahtuu ihmeellisiä asioita, …

Tuosta kuvasta tuli aika hieno pakkasajan taustakuva tietokoneeseen.  Klikkaa kuva isommaksi ja sen jälkeen klikkaa kuvaa hiiren oikealla (kakkos)näppäimellä. Sinulle aukeaa valikko, jossa on kohta ”aseta työpöydän taustakuvaksi” tai jotain sen tapaista. Klikkaamalla siitä, saat mörön jääkodin tietskarisi taustakuvaksi. Samalla lailla voit tehdä kaikkien netissä näkyvien kuvien kanssa. Ja minä ainaskin lupaan näitä blogini kuvia sellaiseen käyttää, jos jollekin vain kelpaa.

Pirttipäivään on kuulunut kaikenmoista, pienenlaista. Kamerakurssille harkkaroin vielä omakuva-tehtävän kanssa. Tein haamukuvan. Olen ihan läpinäkyvä… 🙂 Piiiiitkä valotusaika tekee ihmeitä, jos häipyy välillä kuvasta … Vaatii tietysti jalustan apua tämä tämmöinen kuvailu.

Tästä näkee tuon pyöräkuvasta teettämäni taulun koon aika hienosti.  Nyt lähden sinne kurssille katsomaan, mitä harjoitustöistä sanotaan …

 

2 kommenttia artikkeliin ”Taikatalvi”

  1. Äsken opin kurssilla miten olisi onnistunut tuo ”haamuilukin” tarkemmin. Ehkä sitten joskus laitan sellaisenkin kuvan.

    Vastaa

Jokainen kommentti on ilo!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.