Back to school!

Töissä aina ensimmäisiä hommia loman jälkeen, lukukauden alkaessa on työpaikan www-sivuston päivitys. Ja sillä sitten tänäänkin aloitin. Ja vajaan kahdeksan tunnin duunaamisen jälkeen olkavarteni on  jo tolkuttoman kipeä. No – totta puhuen – ei se yhdestä työpäivästä vielä näin kipeytynyt.

Eilisen käytin kuvakirjan tekoon. Ifolorin kuvapalveluun värkkäsin lahjakirjaa ja – ketään ei yllättäne – homma lähti lapasesta. Tuntitolkulla värkkäilin. Löysin ohjelmasta uusia ominaisuuksia, ja eikun taustat uusiksi jne. Ja jo lauantaina olin tehnyt koneella kuvahommia. Italian reissun kuvat on vielä lajittelematta, ja www-sivulle laittamatta. Siihen tulee menemään rutkasti aikaa, ja olkavarren kestävyyttä vaaditaan.

Mutta on vielä sanottava, että se Ifolorin palvelu on kyllä hyvä. Kunhan opus tulee kerron, onko painojälki odotusten mukaista. Jouluksihan tein kuvakalentereita samalla systeemillä ja ainakin silloin olin tyytyväinen ko. lafkan työnjälkeen. Eikä se ole minusta kovin kallistakaan.

Töissä ei kuitenkaan muutoin mitenkään kurjaa. Tietty +29 lämpöasteetta työhuoneessani oli viihtyvyyttä aika olennaisesti heikentävä tekijä. Samoin kuin se, että ainakin periaatteessa olisi pitänyt olla kengät ja sukat jalassa. Minä en kyllä sitten ollut. Mutta ei juuri muuta ahdistusta. Ei meitä siellä kovin monta ollutkaan, mutta siitä se lukuvuosi lähtee rullaamaan… Ongelmani siis enemmänkin fyysisiä kuin henkistä kanttia kysyviä. Muutama opiskelijakin jo kävi, toinen kertomassa aviotumisesta, toinen gradutuskissaan. Siitä se lähtee.

Jokainen kommentti on ilo!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.