Gastronomiset Garden Partyt

Piazzalla aurinkoa ja naurua, antipasteja ja kullankeltaisia italialaisia viinejä. Tutustumista, entistä paremmin – toki me kaikki kymmenen jo toisemme ennestään jotenkin tunsimme – ja juttuja. Matka- ja ruokakokemuksia. Rotissöörejä oli meillä Gastronomisissa Garden Partyissä.

Aurinko oli ihanaa, oli lämmin, puutarhamme parhaimmillaan kukassa, pehtoorin nurmikkokriisi enää hämärä muisto. Kilpailukin (ruoka- ja historia, ruokahistoria aiheena) pistettiin alulle, mikä sitten aiheuttikin eräissä vieraista vakavan jännitystilan 🙂 Traumaattisilta kokemuksilta ei vältytty … hih!

Ulkona vielä ihailimme kaikkia ihania tuomisia, mitä gourmantti-ihmiset meille olivat tuliaisina tuoneet! Ja katsokaapas mitä saimme!! Ihan näköishuovutus meistä: viime elokuun kapitulissa meidät kamerallaan (kuva postauksen alareunassa)  ikuistanut A. oli iltapuhdetöinään tehnyt tällaisen! Pukunikin on juuri sellainen kuin minulla oli tuossa juhlassa.

  Kapitulissa

Auringon laskiessa La Festan taakse siirryimme sisätiloihin; oli pääruoan aika. Ja tiedättekös, kuinka on hienoa kun on juhlissa lihamestari, joka grillaa, pari ravintoloitsijaa, jotka huolehtivat tarjoilusta ja sapuskoiden esillepanosta.  Kuinka on hienoa kun ruoka kaikkine kerrannaisvaikutuksineen puhuttaa ja naurattaa, kilpailuttaa, yhdistää. Italiasta tuomamme viinit eivät olleet huonoja, eikä ruokakaan tällä kertaa kehnoa. Söimme aika monta tuntia.

Aika kului turhankin nopeaa – olohuoneen kello löi jo kolmea kun kömmimme hymyilevinä nukkumaan. Oli ollut leppoisa ja hyvä ilta. Meistä ainakin.

 

__________________

Tämän päivän sateessa ja kylmässä vielä Festan siivousta ja sitten kuvaprojekteja. Oma www-hotellitilani alkaa taas olla ääriään myöten täynnä, joten avasinpa minäkin kuvat.fi -sivustolle oman kuvapankkini. Ja muokkasin ja latasin sinne Kartanokierrokseltamme puolensataa otosta.

Tämä julkaisutapa on olkavarrellenikin ystävällisempi kuin www-sivujen teko, jota sitäkin tosin aion vielä Italian reissun osalta harrastaa. Kartanokierroksen kuviin vähän kuvatekstejäkin laittelin mukaan. Käykäähän katselemassa, kuinka Suomessakin on hienoja matkailukohteita.  KUVASIVU TÄÄLLÄ (klikkaa) Klikkaile sielläkin kuvat isommiksi… kuvaesitys lähtee (lähtenee?) käyntiin…

4 kommenttia artikkeliin ”Gastronomiset Garden Partyt”

 1. Näköishuovutus, wau!

  Ms/Mr A:n idea ja toteutus on hauska. Mutta se näköisyys:
  Lady of La Festa muistuttaa suuresti Kaari Utriota, ja El Pehtoressa näen hyvin paljon erästä julkkispersoonaa, jonka nimi ei muistu mieleen.

  Taidetta koteihin, kannatetaan!

  Vastaa
 2. Railaterttu, minustakin on hienoa kun joku osaa – ja viitsii!! – tehdä tuollaisia. Tämä pääsee meillä kunniapaikalle Festan takaseinän tasolle.

  Koivu, nyt kun sanot, niin Utriota on havaittavissa. Historian havina vai tukkapehkoko meitä yhdistää 🙂

  Mutta harvallapa on näköishuovutusta.

  Mr. A. on pitänyt näyttelynkin monista hahmoistaan (Elvis, Aku Ankka, Tarja Halonen, Marilyn …)

  Vastaa

Jokainen kommentti on ilo!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.