Ulkoelämää

Millään ei olisi malttanut tulla ulkoa sisälle, ei millään. Syötiin ulkona, lukemista, pihatöitä, pyörälenkki… Tämä kesäinen toukokuu on vaan jotain parasta.

Meilläkin appelsiinipuu jo kukkii 🙂 Tuo on sellainen pieni ruukkuappelsiini, joka on ollut kevään Festassa ja nyt tosiaan kukkii.

2 kommenttia artikkeliin ”Ulkoelämää”

 1. Hei!
  Mahtavan näköinen puu! Oletko itse kasvattanut? 🙂 Mullakin on parin vuoden ikäinen appelsiini, mutta aika pieni on vielä ja varsi ohut. Olisi kiva kuulla, miten olet tuota puuta kasvattanut ja saanut siitä nuin hienon 🙂

  Vastaa
 2. Hei RM, kiitokset kehuista, mutta nyt on kyllä tuotettava pettymys, sillä tämä appelsiini(tai se oli itseasiassa mandariini)puu on jo edesmennyt. ¨

  Se kasvoi, kukki, teki hedelmää pari vuotta, oli vaihdettava se isompaa purkkiinkin, mutta kun olimme poissa pidemmän aikaa viime keväänä, niin huolto jäi vähän satunnaiseksi, eikä kesällä enää puusta ollut mihinkään.

  En kasvattanut itse, ostin pienen taimen Stockalta, mutta se kyllä lähti hienosti kasvuun. Oikein aurinkoisella ikkunalla se oli. Talvella paikka oli vähän huoneenlämpöä viileämpi.

  Vastaa

Jokainen kommentti on ilo!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.