Syyslukukauden visiointi, missioiden miettiminen, tahtotilojen tunnistaminen, …

Nyt kun me on yliopistomaailmassa käyty läpi pitkällinen opetuksen kehittämisjakso, UPJ, ulkoinen aditointi, hallittu (?) rakennemuutos ja tutkintorakenteen uudistus on meillä edessä ”Laadunvarmistusjärjestelmän akreditointi” ja uusi yliopistolaki kaikkine hallinnollisine hullutuksineen! Eikö me saatais jo välillä nauttia työn tuloksista ja tekemisestä! Siitä kaikesta tänään on koko tiedekunnan kanssa keskusteltu. Päätä särkee. 

Ja mikä se aina tämmöisissä sessioissa on, että samojen besserwissereiden, idealistien, innovaattoreiden ja muuten vain esillä olijoiden on saatava sanoa omat sanomattoman mitäänsanomattomat mielipiteensä. 

Jokainen kommentti on ilo!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.